Депутатите от ДПС Рамадан Аталай и Хамид Хамид бламираха работата на

...
Депутатите от ДПС Рамадан Аталай и Хамид Хамид бламираха работата на
Коментари Харесай

ДПС бламира комисията за разследване на Росенец |

Депутатите от ДПС Рамадан Аталай и Хамид Хамид неодобряваха работата на парламентарната комисия за следствие на фактите към лесопарк " Росенец ". Двамата закъсняха с 20 минути и съвещанието стартира със забавяне.

Все отново комисията съумя дефинитивно да приеме решението почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган да бъде свикан за чуване. Седем народни представители поддържаха решението, а двамата присъстващи от Движение за права и свободи се оповестиха срещу.

Рамадан Аталай направи завладяващо контрапредложение – да бъдат поканени всички протестиращи в поддръжка на Движение за права и свободи на 11 юли предходната година – по негови думи 2500 души, като след това посочи, че става дума за 5800 души.

Димитър Найденов сподели, че е доста любопитно по какъв начин по този начин има прецизен лист на протестиращи жители, Хамид Хамид пък му отговори, че имали лист и на протестиралите поддръжници на „ Демократична България “.

Александър Рашев от  " ИТН "  и Хамид Хамид трябваше да изоставен комисията поради закрита работна среща на правната комисия.

Рамадан Аталай също по този начин предложи " публицистите от " Капитал ", които бяха докарани на катамарана на митинга на 11 юли предходната година ", също да бъдат извикани за чуване.

Впоследствие той разгласи, че напуща съвещанието по свое предпочитание, тъй като комисията не се занимава с предмета на работата си.

Председателят на комисията Калоян Янков се видя заставен да разгласи съвещанието за завършено, защото след напускането на Аталай, присъстващите народни представители бяха по-малко от половината членове на комисията.

Изслушването на присъстващият бургаски общински консултант от партия „ Средна европейска класа “ Константин Бачийски беше отсрочено за вторник.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР